ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ


           Υλικά για το ψάρι:
  • Φιλέτα ψαριού, όσα θέλουμε
             Λαδολέμονο γαι το ψάρι (Η ποσότητα αντιστοιχεί για κάθε φιλέτο): 
  • 3 Κουταλιές ελαιόλαδο, χυμό από μισό λεμόνι, 1 κουταλάκι πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη, 1 κουταλάκι πιπερόριζα τριμμένη, μισό κουταλάκι πάπρικα γλυκιά, μισό κουταλάκι θυμάρι τριμμένο και αλάτι τόσο, όσο.
  • Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά του λαδολέμονου και νοτίζουμε το φιλέτο αφήνοντάς το στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τα φασόλια.
          Ψήσιμο ψαριού:
  • Μετά το ψήσιμο των φασολιών ψήνουμε τα φιλέτα στη σχάρα.
           Υλικά για τα φασόλια:
  • 400 Γραμμάρια γίγαντες Πρεσπών μουλιασμένoi σε νερό για 12 ώρες και βρασμένoι (σε σκέτο νερό) για 1 ώρα.
  • 1 Κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Μισή Κούπα σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 Καρότο κομμένο σε κύβους και 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, σοταρισμένα στο τηγάνι με 1 κουταλιά λάδι για 10 λεπτά.
  • 2 Μέτριες ντομάτες τριμμένες στον χοντρό τρίφτη
  • 1/3 Κούπας ελαιόλαδο
  • Μισό κουταλάκι δυόσμο ξηρό
  • 1 Κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι και πιπέρι
Στο βίντεο των δύο λεπτών που ακολουθεί θα δείτε την διαδικασία παρασκευής τους που είναι εύκολη για όλους.


Vasileios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις