ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

Από τα πιο νόστιμα και δημοφιλή φασόλια της Ελληνικής υπαίθρου στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Οι γίγαντες φούρνου ή πλακί είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που όλοι το προτιμούν.

          Υλικά:

  • 400 Γραμμάρια γίγαντες Πρεσπών μουλιασμένoi σε νερό για 12 ώρες και βρασμένoi (σε σκέτο νερό) για 1 ώρα.
  • 1 Κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Μισή Κούπα σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 Καρότο κομμένο σε κύβους και 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, σοταρισμένα στο τηγάνι με 1 κουταλιά λάδι για 10 λεπτά.
  • 2 Μέτριες ντομάτες τριμμένες στον χοντρό τρίφτη
  • 1/3 Κούπας ελαιόλαδο
  • Μισό κουταλάκι δυόσμο ξηρό
  • 1 Κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι και πιπέρι

Στο βίντεο των δύο λεπτών που ακολουθεί θα δείτε την διαδικασία παρασκευής τους που είναι εύκολη για όλους.


Vasileios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις