ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Υλικά:
  • 2 Τσιπούρες καθαρισμένες
  • 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια,
  • 2 Φρέσκα φύλλα σκόρδου,
  • 4 Φρέσκιες σκελίδες σκόρδου
  • 1 Καρότο κομμένο σε κύβους,
  • 4 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • Μερικά  φρέσκα φυλλαράκια ρίγανης
  • Λαδολέμονο από χυμό ενός λεμονιού και μισό ποτήρι λάδι
  • Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Σε ένα ταψί με λαδόκολλα βάζουμε τα κηπευτικά μας.
  • Τοποθετούμε επάνω τους τις τσιπούρες και προσθέτουμε στο εσωτερικό τους σκόρο αλάτι και πιπέρι.
  • Ρίχνουμε το λαδολέμονο σε όλο τα υλικά προσθέτοντας στο ταψί και μισό ποτήρι νερό.
  • Ψήνουμε το φαγητό στους 200℃ για 50-60 λεπτά γυρίζοντας το ψάρι στα 30 λεπτά για να ψηθεί και στις δύο πλευρές του.
  • Σερβίρουμε συνοδεύοντας το ψάρι με μία σαλάτα.
  • Το συνοδεύουμε με λευκό κρασί.
Vasileios cooking

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις