ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ


          Υλικά για το ψάρι:
  • Φιλέτα πέρκας
  • Λαδολέμονο
  • Ρίγανη ή θυμάρι
  • Αλάτι & πιπέρι ή μείγμα μπαχαρικών για ψάρι
          Ψήσιμο φιλέτων:
  • Αλείφουμε τα φιλέτα της πέρκας με λαδολέμονο, τα πασπαλίζουμε με ρίγανη ή θυμάρι τριμμένο, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο φούρνο ή την ψηστιέρα γυρίζοντας τα για να ψηθούν και οι δύο επιφάνειές τους.
          Υλικά για την πατατοσαλάτα:
  • Πατάτες βρασμένες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μικρά έως μέτρια τεμάχια
  • 1 Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Λίγο μηλόξυδο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
          Παρασκευή πατατοσαλάτας:
  • Αναμειγνύουμε τα τεμάχια της πατάτας με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με μηλόξυδο και προσθέτουμε ελαιόλαδο
          Tips:
  • Για περισσότερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο λαδολέμονο των φιλέτων λίγη μουστάρδα.
  • Συνοδεύουμε το φαγητό με μία πράσινη σαλάτα και ένα ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί.
           Vasileios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις