ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΜΕΝΟΥΛΕΣ ΣΕ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

Η μένουλα είναι ένα πετρόψαρο την Ελληνικών θαλασσών που ζει κυρίως σε σχετικά βαθιά νερά.

Υλικά:
  • 1 Κιλό μένουλες καθαρισμένες
  • 5-6 Σκελίδες σκόρδου
  • Σχοινόπρασο 1 κούπα χοντροκομμένο
  • Φυλλαράκια ρίγανης
  • Αλάτι & πιπέρι
  • Λαδολέμονο
Εκτέλεση:
  • Σε Ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα προσθέτουμε τα υλικά μας και τις μένουλες λαδομένες και αλατισμένες.
  • Ψήνουμε το φαγητό στους 190 ℃, τοποθετώντας την σχάρα του ταψιού στην χαμηλή ράγα του φούρνου  για 40 - 45 λεπτά περίπου.
by Vasileios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις