ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΦΙΛΕΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ, ΑΡΑΚΑ & ΜΠΡΟΚΟΛΟ

Υλικά:
1 Φιλέτο τσιπούρας
3 Πιπεριές τρικολόρε ψιλοκομμένες καρέ
1 Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό μέρος)
Άνηθο ψιλοκομμένο
Αρακά βρασμένο με λίγο κρεμμυδάκι και 1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
Μπουκετάκια μπρόκολου βρασμένα.
Λαδολέμονο με φρέσκα φύλλα θυμαριού

Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι, το αλείφουμε με λαδολέμονο και το ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 180℃ για 20 λεπτά.
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, 1 κουταλιά άνηθο, λάδι αλάτι & πιπέρι.
Τα σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία και τα βράζουμε προσθέτoντας μισό ποτήρι νερό, μέχρι να εξατμιστεί.
Τοποθετούμε τα μαγειρεμένα υλικά στο πιάτο όπως δείχνει η φωτογραφία.
by Vasileios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις