Ένα ελαφρύ φαγητό στο οποίο αν αφαιρέσουμε τα ζωικά υλικά της συνταγής μπορεί να μετατραπεί σε ένα λαδερό vegan.
Η επιλογή δική σας.
Υλικά για τρεις μερίδες:
- 3 Μανιτάρια Πορτομπέλο
- 2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 3 Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1 Κουταλάκι του γλυκού πιπερόριζα ψιλοτριμμένη
- 1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 Βαζάκι μικρό μανιτάρια τρούφα με το λαδάκι τους (προαιρετικά)
- 2/3 Του φλιτζανιού ρύζι άγριο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 Ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
- Εδώ προσθέτουμε αν θέλουμε και τα υπόλοιπα υλικά που είναι ζωικής προέλευσης:
- 6 Τεμάχια απάκι
- 1 Κουταλιά της σούπας κρέμα ανθότυρου βιολογικό με λίγα λιπαρά ή κάποιο άλλο σκληρό ή ημίσκληρο τυρί της αρεσκείας σας τριμμένο.
Την εκτέλεση της συνταγής θα την δείτε αναλυτικά στο 2:30 λεπτών βίντεο που ακολουθεί.
Vasileios cooking
Για οδηγίες σχετικά με το καθάρισμα των μανιταριών παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ακολουθεί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου