ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ


Ένα ελαφρύ φαγητό στο οποίο αν αφαιρέσουμε τα ζωικά υλικά της συνταγής μπορεί να μετατραπεί σε ένα λαδερό vegan.
Η επιλογή δική σας.

Υλικά για τρεις μερίδες:
  • 3 Μανιτάρια Πορτομπέλο
  • 2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 3 Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1 Κουταλάκι του γλυκού πιπερόριζα ψιλοτριμμένη
  • 1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 Βαζάκι μικρό μανιτάρια τρούφα με το λαδάκι τους (προαιρετικά)
  • 2/3 Του φλιτζανιού ρύζι άγριο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 Ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
  • Εδώ προσθέτουμε αν θέλουμε και τα υπόλοιπα υλικά που είναι ζωικής προέλευσης:
  • 6 Τεμάχια απάκι
  • 1 Κουταλιά της σούπας κρέμα ανθότυρου βιολογικό με λίγα λιπαρά ή κάποιο άλλο σκληρό ή ημίσκληρο τυρί της αρεσκείας σας τριμμένο.
Την εκτέλεση της συνταγής θα την δείτε αναλυτικά στο 2:30 λεπτών βίντεο που ακολουθεί.
Vasileios cooking

Για οδηγίες σχετικά με το καθάρισμα των μανιταριών παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις