ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ - ΑΠΟΦΥΓΗ ΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ

  • Για να μη ραγίζουν τα γιουβαρελάκια κατά τα μαγείρεμα βάζουμε το ρύζι σε καυτό νερό και το αφήνουμε έτσι μέχρι να φουσκώσει.
  • Με αυτόν τον τρόπο όταν το ρύζι ενσωματωθεί με τον κιμά δεν θα φουσκώσει μέσα στο γιουβαρελάκια  κατά την ώρα του μαγειρέματος εν αντιθέσει με το άβραστο ρύζι που θα φούσκωνε μέσα στον κιμά και θα τα άνοιγε.
  • Εκτός αυτού το βραστό νερό απομακρύνει πιο εύκολα από το ρύζι  το εντομοκτόνο φάρμακο που αναστέλλει την ανάπτυξη ζωυφίων.
  • Φυσικά θα πρέπει η συνταγή μας να έχει τις κατάλληλες αναλογίες υλικών γιατί το ρύζι και μόνον δεν θα σώσει το φαγητό.
           Vasileios tips

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις