Ένας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος της φακής με πολλή νοστιμιά και πλούσια αρώματα
- 350 γρ. Φακές
- 2 Κλωνάρια σέλερ κομμένα σε κύβους
- 3 Σκελίδες σκόρδου χοντροκομμένες
- 1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 Καρότα κομμένα σε κύβους
- 2 Λιαστές ντομάτες
- 7-8 Μέτρια ντοματίνια ψημένα και ξεφλουδισμένα
- Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
- Αλάτι & πιπέρι
- Σκεπάζουμε με νερό όλα τα υλικά της συνταγής στην κατσαρόλα εκτός από τα ψημένα ντοματίνια και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μείνει μόνο το λάδι.
- Πέντε λεπτά πριν το πέρας του μαγειρέματος προσθέτουμε και τα ντοματίνια.
Δείτε στο 1,5 λεπτού βίντεο τη διαδικασία παρασκευής.
Vasileios
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου