Υλικά για το ψάρι:
- Φιλέτα πέρκας
- Λαδολέμονο
- Ρίγανη ή θυμάρι
- Αλάτι & πιπέρι ή μείγμα μπαχαρικών για ψάρι
- Αλείφουμε τα φιλέτα της πέρκας με λαδολέμονο, τα πασπαλίζουμε με ρίγανη ή θυμάρι τριμμένο, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο φούρνο ή την ψηστιέρα γυρίζοντας τα για να ψηθούν και οι δύο επιφάνειές τους.
- Πατάτες βρασμένες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μικρά έως μέτρια τεμάχια
- 1 Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- Λίγο μηλόξυδο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- Αναμειγνύουμε τα τεμάχια της πατάτας με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με μηλόξυδο και προσθέτουμε ελαιόλαδο
- Για περισσότερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο λαδολέμονο των φιλέτων λίγη μουστάρδα.
- Συνοδεύουμε το φαγητό με μία πράσινη σαλάτα και ένα ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου