ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ

Δεν χρειάζεται να τρίζουμε τα χείλια μας για να μην κόβει το αυγολέμονο στην σούπα και τα γιουβαρλάκια.
Απλώς ακολουθούμε την διαδικασία παρασκευής στην κάτωθι συνταγή.
Υλικά:
  • 2 Αυγά
  • 1 Κουταλάκι του γλυκού corn flour         
  • Τον χυμό από 1 φρέσκο λεμόνι
  • 1 Φλυτζανάκι του καφέ κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε όλα τα υλικά της συνταγής σε ένα μπολ και τα αναδεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Σβήνουμε την εστία που μαγειρεύτηκε το φαγητό μας και ρίχνουμε μέσα στην σούπα το μείγμα του αυγολέμονου.
  • Ανακατεύουμε με την κουτάλα για την ομογενοποίηση των υλικών και έτοιμη η σούπα – αυγολέμονο.
  • Σερβίρουμε σε ένα πιάτο, πασπαλίζουμε την επιφάνεια της σούπας με λίγο πιπέρι ... και καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις