Υλικά:
- 2 Τσιπούρες καθαρισμένες
- 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια,
- 2 Φρέσκα φύλλα σκόρδου,
- 4 Φρέσκιες σκελίδες σκόρδου
- 1 Καρότο κομμένο σε κύβους,
- 4 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
- Μερικά φρέσκα φυλλαράκια ρίγανης
- Λαδολέμονο από χυμό ενός λεμονιού και μισό ποτήρι λάδι
- Αλάτι και πιπέρι
- Σε ένα ταψί με λαδόκολλα βάζουμε τα κηπευτικά μας.
- Τοποθετούμε επάνω τους τις τσιπούρες και προσθέτουμε στο εσωτερικό τους σκόρο αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνουμε το λαδολέμονο σε όλο τα υλικά προσθέτοντας στο ταψί και μισό ποτήρι νερό.
- Ψήνουμε το φαγητό στους 200℃ για 50-60 λεπτά γυρίζοντας το ψάρι στα 30 λεπτά για να ψηθεί και στις δύο πλευρές του.
- Σερβίρουμε συνοδεύοντας το ψάρι με μία σαλάτα.
- Το συνοδεύουμε με λευκό κρασί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου