Η μένουλα είναι ένα πετρόψαρο την Ελληνικών θαλασσών που ζει κυρίως σε σχετικά βαθιά νερά.
Υλικά:
- 1 Κιλό μένουλες καθαρισμένες
- 5-6 Σκελίδες σκόρδου
- Σχοινόπρασο 1 κούπα χοντροκομμένο
- Φυλλαράκια ρίγανης
- Αλάτι & πιπέρι
- Λαδολέμονο
Εκτέλεση:
- Σε Ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα προσθέτουμε τα υλικά μας και τις μένουλες λαδομένες και αλατισμένες.
- Ψήνουμε το φαγητό στους 190 ℃, τοποθετώντας την σχάρα του ταψιού στην χαμηλή ράγα του φούρνου για 40 - 45 λεπτά περίπου.
by Vasileios
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου