ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΕΝΑ «ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ»

Το «υποβρύχιο»σερβιρισμένο με τον Ελληνικό καφέ είναι μία συνήθεια που ξεχάστηκε από τον πολύ κόσμο τις τελευταίες τρεις 10ετίες.

Υλικά:
  • 1 Κουτί βαζάκι γυάλινο ή πλαστικό, γλυκό - υποβρύχιο με άρωμα βανίλιας, τριαντάφυλλου, μαστίχας, ή από φιστίκι Αιγίνης.
  • Φυσικά ανάλογα με την αρωματική ύλη που περιέχει η πάστα του γλυκού, έχει και το ανάλογο χρώμα.
  • Παγωμένο νερό σε ένα ποτήρι
  • Και ένα κουταλάκι του γλυκού για την κατάδυση του υποβρυχίου

Εκτέλεση:
  • Παίρνουμε με το κουταλάκι μία γενναία ποσότητα γλυκιάς πάστας από το βαζάκι και το βυθίζουμε αμέσως στον πάτο του ποτηριού με το παγωμένο νερό.
  • Και  ..έτοιμο το υποβρύχιο, τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο.
  • Ο συνδυασμός του παραδοσιακού καφέ με αυτό το νόστιμο και δροσιστικό γλυκό καταναλώνεται τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
  • Το ποτήρι του υποβρυχίου θαμπώνει από το παγωμένο νερό και κρατώντας το η δροσιά του μεταφέρεται στα χέρια μας.
  • Είναι ανέξοδο και απλό μεν αλλά θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους και την παρέα μας.
  • Το απολαμβάνουμε τις πρωινές αλλά και τις απογευματινές ώρες, όταν «σκάει ο τζίτζικας» από τη ζέστη.
  • Η υφή του γλυκού είναι ματιχωτή  και τα υλικά σύνθεσής του είναι συνήθως, η γλυκόζη,
  • η ζάχαρη και αρωματικές ύλες.
Καλή απόλαυση.
by Vasileios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις