1 Φιλέτο τσιπούρας
3 Πιπεριές τρικολόρε ψιλοκομμένες καρέ
1 Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό μέρος)
Άνηθο ψιλοκομμένο
Αρακά βρασμένο με λίγο κρεμμυδάκι και 1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
Μπουκετάκια μπρόκολου βρασμένα.
Λαδολέμονο με φρέσκα φύλλα θυμαριού
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι, το αλείφουμε με λαδολέμονο και το ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 180℃ για 20 λεπτά.
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, 1 κουταλιά άνηθο, λάδι αλάτι & πιπέρι.
Τα σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία και τα βράζουμε προσθέτoντας μισό ποτήρι νερό, μέχρι να εξατμιστεί.
Τοποθετούμε τα μαγειρεμένα υλικά στο πιάτο όπως δείχνει η φωτογραφία.
by Vasileios
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου