Υλικά:
Κοπανάκι κοτόπουλου φιλεταρισμένο (6 τεμάχια)
Κοπανάκι κοτόπουλου φιλεταρισμένο (6 τεμάχια)
- 300 Γραμμάρια αρακά
- 2 Καρότα μέτρια κομμένα σε κύβους
- 2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (μόνο το λευκό τους μέρος)
- Μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 3 Ντοματίνια κομμένα στα δύο
- 2 Σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση
- 3 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Το χυμό από μισό λεμόνι
- Αλάτι & πιπέρι
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρέας.
- Τα σοτάρουμε ελαφρά μέχρι να γυαλίσουν με 1 κουταλιά λάδι.
- Ρίχνουμε και το κρέας με 1 ποτήρι νερό και το λάδι
- Μαγειρεύουμε για 50 λεπτά και μέχρι να εξατμιστεί το πολύ νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου