ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Φιλέτα κοκκινόψαρου στο φούρνο


Το κοκκινόψαρο εκτός από ψαρόσουπα μαγειρεύεται και με άλλους τρόπους.
Εδώ προτείνουμε μία συνταγή.

          Υλικά:
  • 3 Φιλέτα κοκκινόψαρου
  • 5 Πατάτες baby με τη φλούδα τους καλά πλυμένες και κομμένες στη μέση
  • 1 Κλωνάρι σέλερι κομμένο σε χοντρά κομμάτια
  • 5 Ντοματάκια μικρά κομμένα στη μέση
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 Σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση
  • 1/2 Ποτήρι λάδι
  • 1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
  • Αλάτι και λεμονοπίπερο
          Εκτέλεση:
  • Σοτάρουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι τα λαχανικά και σβήνουμε με το κρασί.
  • Σε ένα ταψί τοποθετούμε το ψάρι
  • Προσθέτουμε τις πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά
  • Ρίχνουμε σε όλο το φαγητό το λάδι και αλατοπιπερόνουμε
  • Ρίχνουμε στο ταψί 1/2 ποτήρι νερό και το ψήνουμε στον φούρνο με θερμοκρασία 180 βαθμούς μέχρι να πάρει βαθύ χρώμα
  • Μετά από μισή ώρα γυρίζουμε τα φιλέτα του ψαριού
          bill cooking

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις