Λεμονάτη σούπα για όλες τις εποχές και με κόστος 1 - 1.5 ευρώ
1 Κόκαλο μοσχαρίσιο
1 Κούπα σέλινο
1-2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες ή σε καρέ
1 Μεγάλο κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
1 Σκελίδα σκόρο
1 Πατάτα μικρή κομμένη σε κυβάκια
1 Ντομάτα τριμμένη στο χοντρό τρίφτη
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε 2 - 3 λωρίδες καθαρισμένες από σπόρους και ίνες
1/2 ποτήρι λάδι
Φιδέ ή ότι άλλο ζυμαρικό προτιμάτε
Εκτέλεση:
Πλένουμε το κόκαλο και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το φιδέ
Βράζουμε για 45 - 60 λεπτά
Στο τέλος προσθέτουμε το φιδέ και βράζουμε το φαγητό μέχρι και αυτός να μαλακώσει
Σερβίρουμε στο πιάτο με κρουτόν και αφαιρούμε το μεδούλι από το κόκαλο με ένα μικρό κουταλάκι.
Vasileios cooking
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου