Λεμονάτη σούπα με πράσινο χρώμα και αρωματικά κηπευτικά για όλες τις εποχές._
Υλικά:
- 300 Γραμμάρια οσομπούκο
- 2 Κλωνάρια σέλερι χοντροκομμένο
- 2 Μέτρια κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
- 3 Σκελίδες σκόρδου
- 1/2 κούπα ζυμαρικό της αρεσκείας σας
- 1/2 Ποτήρι λάδι + 3 κουταλιές για το σοτάρισμα
- 1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
- 1 Φλυτζανάκι χυμό λεμονιού
- Αλάτι και λεμονοπίπερο
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα υλικά μας εκτός από το ζυμαρικό
- Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά και σβήνουμε με το κρασί
- Προσθέτουμε νερό για την σούπα, ρίχνουμε το λάδι και βράζουμε το φαγητό για 50 λεπτά
- Προσθέτουμε στη σούπα το ζυμαρικό, τον χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι το ζυμαρικό να μαλακώσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου