Υλικά για τα χόρτα:
Σπανάκι, σέσκουλο, καυκαλήθρα, μυρώνι, άνηθος, δυόσμος, φρέσκο κρεμμυδάκι, πράσο και φέτα (400 γραμμάρια ψιλοκομμένα).
Αλατίζουμε τα χόρτα και τα στρίβουμε.
Υλικά για τον χυλό:
Για το κουρκούτι:
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, μισό κουταλάκι μπέικιν, 2 αυγά χτυπημένα, 1 ποτήρι γάλα, 200 γρ. φέτα τριμμένη, 3/4 ποτήρι λάδι, πιπέρι και νερό όσο πάρει για ένα πηχτό χυλό. Ανακατεύουμε το μείγμα καλά για να έχουμε ομοιογένεια στον χυλό.
Εκτέλεση:
Ψήνουμε στους 180 ℃ μέχρι να πάρει χρώμα η πίτα
Προσέχουμε το αλάτισμα της πίτας γιατί ήδη τα χόρτα και η φέτα είναι αλμυρά.
Vasileios
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου