Το ψάρι είναι αλιευμένο από κλωβό ιχθυοκαλλιέργειας
Χωρίς ιδιαίτερη συνταγή
Υλικά:
1,2 ή όσα ψάρια θέλετε καθαρισμένα και απολεπισμένα.
1 ποτήρι λαδολέμονο με 1 κουταλάκι ντιζόν, αλάτι & πιπέρι, καλά ανακατεμένα.
3-4 σκόρδα
Εκτέλεση:
Στρώνουμε μία λαδόκολλα στο ταψί και τοποθετούμε το ψάρι περιχύνοντας το με το λαδολέμονο.
Προσθέτουμε τα σκόρδα τοποθετώντας μερικά κομματάκια και μέσα στο ψάρι.
Ψήνουμε το λαβράκι στο στους 190-200 βαθμούς.
Μετά από 30 λεπτά το γυρίζουμε αφήνοντας το να ψηθεί μέχρι να πάρει χρώμα
Το συνοδεύουμε με πατατοσαλάτα, πατάτες τηγανιτές, ή ότι άλλα θέλουμε.
bill cooking
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου