ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσαρμόζουμε πάντα της διατροφικές μας συνήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου και δεν επιλέγουμε τα μενού μας ανεξέλεγκτα.
Όσοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, εφαρμόζουν τις συνταγές του ιστολογίου με δική τους ευθύνη.




Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Το ψάρι είναι αλιευμένο από κλωβό ιχθυοκαλλιέργειας
Χωρίς ιδιαίτερη συνταγή
 
Υλικά:
1,2 ή όσα ψάρια θέλετε καθαρισμένα και απολεπισμένα.
1 ποτήρι λαδολέμονο με 1 κουταλάκι ντιζόν, αλάτι & πιπέρι, καλά ανακατεμένα.
3-4 σκόρδα
 
Εκτέλεση:
Στρώνουμε μία λαδόκολλα στο ταψί και τοποθετούμε το ψάρι περιχύνοντας το με το λαδολέμονο.
Προσθέτουμε τα σκόρδα τοποθετώντας μερικά κομματάκια και μέσα στο ψάρι.
Ψήνουμε το λαβράκι στο στους 190-200 βαθμούς.
Μετά από 30 λεπτά το γυρίζουμε αφήνοντας το να ψηθεί μέχρι να πάρει χρώμα
Το συνοδεύουμε με πατατοσαλάτα, πατάτες τηγανιτές, ή ότι άλλα θέλουμε.
bill cooking

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Δημοφιλείς αναρτήσεις